Advertisement

Erzurum Deprem : Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. 15smmf1bogcp7m
15smmf1bogcp7m from i.haberglobal.com.tr
Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, erzurum valiliği i̇l kriz merkezi, çat ilçesinde herhangi . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre saat 13.39'da merkez üssü erzurum'un . Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı.

Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Edinilen son dakika bilgisine göre, afad verilerine göre erzurum çat'ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Daire başkanı · türkiye deprem gözlem sistemleri çalışma grubu · türkiye deprem i̇zleme ve değerlendirme çalışma . Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde saat 13.39'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, erzurum valiliği i̇l kriz merkezi, çat ilçesinde herhangi . Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Daire başkanı · türkiye deprem gözlem sistemleri çalışma grubu · türkiye deprem i̇zleme ve değerlendirme çalışma . Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde saat 13.39'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum Daki Depremde 45 Evde Hasar Tespit Edildi
Erzurum Daki Depremde 45 Evde Hasar Tespit Edildi from i.haberglobal.com.tr
Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, erzurum valiliği i̇l kriz merkezi, çat ilçesinde herhangi . Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre saat 13.39'da merkez üssü erzurum'un . Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı.

Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem il merkezinde de hissedildi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Afad'ın verilerine göre saat 13.39'da merkez üssü erzurum'un . Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, erzurum valiliği i̇l kriz merkezi, çat ilçesinde herhangi . Daire başkanı · türkiye deprem gözlem sistemleri çalışma grubu · türkiye deprem i̇zleme ve değerlendirme çalışma . Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Edinilen son dakika bilgisine göre, afad verilerine göre erzurum çat'ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde saat 13.39'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi.

Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Daire başkanı · türkiye deprem gözlem sistemleri çalışma grubu · türkiye deprem i̇zleme ve değerlendirme çalışma . Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, erzurum valiliği i̇l kriz merkezi, çat ilçesinde herhangi .

Deprem il merkezinde de hissedildi. Kf5zamsi8k Kum
Kf5zamsi8k Kum from iscihabernet.teimg.com
Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem il merkezinde de hissedildi. Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Erzurum'un çat ilçesinde saat 13.39'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi.

Deprem il merkezinde de hissedildi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika | erzurum'un köprüköy ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde saat 13.39'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad verilerine göre saat 13.39'da erzurum'un çat ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Edinilen son dakika bilgisine göre, afad verilerine göre erzurum çat'ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Afad'ın verilerine göre saat 13.39'da merkez üssü erzurum'un . Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Daire başkanı · türkiye deprem gözlem sistemleri çalışma grubu · türkiye deprem i̇zleme ve değerlendirme çalışma .

Erzurum Deprem : Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Erzurum'un çat ilçesinde saat 13.39'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Erzurum'un çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'un tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 13.39'da yaşanan depremin ardından afad ve kandilli rasathanesi'nden açıklama yapıldı. Depremin ardından bazı vatandaşlar sokağa çıkarken, erzurum valiliği i̇l kriz merkezi, çat ilçesinde herhangi .

Posting Komentar

0 Komentar